Vandlækage? Sådan gør du

Er der måske opstået en lækage i et vandrør eller i et bassin, men mangler du at få det endeligt bekræftet? Eller vil du bare gerne sikre dig, at der absolut ingen lækager er? Og hvad gør man egentlig, hvis uheldet er ude? Vi kommer i denne artikel ind på, hvordan du håndterer en vandlækage.

Brug en flowmåler

Særligt inden for erhverv og ved andre større vandsamlinger kan det være svært at identificere en vandlækage, men der findes noget helt bestemt udstyr, som du kan bruge for at gøre det lidt nemmere for dig selv. Med flowmålere kan du eliminere vandspild på en særdeles effektiv måde, som ikke kræver lang tids installation eller igangsætning. Der er mange muligheder for forskellige størrelser og former, så det passer til lige netop din situation.

Noter de daglige udfald ned

Denne går måske ud til dig, der derhjemme har en mistanke om, at der er noget galt. Hvis du har et bassin eller lignende, så skriv de daglige højder på vandet ned, så du får en rigtig god idé om, om der egentlig er noget galt, eller om det er noget, du bilder dig selv ind. Du vil hurtigt kunne konkludere, om alt er, som det skal være.

Ring til en professionel

Når der skal udbedres vandskader, skal du altid have fat i professionelle. Du kan selv gøre en del for at forhindre dem ved at tænke præventivt, men er uheldet ude, skal du sikre dig, at det bliver gjort ordentligt, hvis du ikke vil hoste op med en masse penge for en alt for stor regning på vand.

admin