B3 Shampoo til dig der ønsker de bedste resultater

Den eminente B3 Brazilian Bond Builder er en shampoo til dig, som ønsker de allerbedste resultater for dit hår. Du er en person, som går op i din egen sundhed og pleje og som elsker at forkæle dig selv med de rigtige produkter, når du investerer i B3 shampoo. Hos Shop Parykker.dk finder du flere forskellige varianter af den fantastiske shampoo.

Et solidt udvalg

Hos Shop Parykker finder du som sagt flere forskellige typer af den lækre B3 shampoo. Du kan blandt andet finde B3 shampooer, som er egnet til dig med farvet hår eller meget skadet hår. Du kan også spare penge og købe sæt af B3 produkterne, så du får shampoo, balsam samt colour care produkter samlet i en enkelt pakke. Ligegyldigt hvad du leder efter, så er der en shampoo til dig og dit hår.

Revolutionerende hårteknologi

B3 shampoo er brygget på en helt ny, banebrydende hårteknologi. Shampooen går ind og beskytter dit hår, samtidig med at det rekonstruerer det og styrker bindingerne i håret ved at give det en helende kemisk behandling. Det er klinisk bevist at B3 shampoo har en styrkende og helende effekt på håret, hvilket også er grunden til at professionelle benytter denne shampoo. Shampooen går altså helt ind i dit hårs fibre og samle brudte bindinger, hvilket gør håret stærkt og glansfuldt.

Fri for silikone

Vi har efterhånden alle hørt at silikone er rigtigt skidt for håret. Derfor er B3 shampoo naturligvis uden silikone. Shampooen er også uden parabener, så du ikke skal bekymre dig om allergier over for parfume. En B3 shampoo er hele vejen designet til at passe på dig og dit hår. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find den B3 shampoo, som dit hår ønsker.

admin