Guide til B2B-transport: Bliv klogere på logistik

Har du eget firma, hvor du hjælper med logistik til virksomheder, eller overvejer du at starte op med mulighed for at transportere alverdens ting til alverdens hjørner af verden? Så skal du gøre nogle rigtig store overvejelser, da det ikke er så nemt. Der er ekstremt strenge regler på området, afhængigt af hvad du transporterer, og vi giver dig her indblik i, hvordan du får succes.

Specialtransporter er anderledes

Der er nogle helt særlige og strenge betingelser, når du skal transportere eksempelvis farligt gods. Farligt gods skal håndteres anderledes og i henhold til de forskrifter, der beskriver netop denne vare. Transport af farligt gods kræver en stor juridisk indsigt, som man som almen mening ikke bare lige har på sig – det skal du have hjælp til af eksperter.

Gør det bæredygtigt

Dine priser skal selvfølgelig være konkurrencedygtige, men du kan for alvor skille dig ud, hvis du i denne tid vælger at gøre din løsning bæredygtig på den ene eller anden måde. Det er noget, virksomhederne sætter pris på, fordi det er den tendens, der er i samfundet i øjeblikket. Forbrugerne vil have bæredygtige løsninger, og det skal virksomheder i den grad tage med i deres overvejelser.

Et stabilt IT-system gør dagen lettere

Har du faste procedurer for aflevering af varer og chaufførens kørsel? Så kan du lige så godt få det hele ind i et IT-system, så du kan trække data ud og bruge dem til at forbedre virksomheden. Der kan enten være penge at spare eller områder, hvor du kan gøre livet lettere for dine medarbejdere.

admin