Trim hunden med den helt rigtige hundesaks

Lige meget om du har en hund, som har brug for at blive klippet ofte eller grænsen til aldrig, så er det en god idé at have en ordentlig hundesaks derhjemme til rådighed. Med den rigtige hundesaks skaber du professionelle resultater samt trygge rammer for både dig og din hund. Hos Thordal finder du et solidt udvalg af hundesakse foruden hundetrimmere og tilbehør til klipningen.

Hundesaks i høj kvalitet

Når du investerer i en hundesaks igennem Thordal kan du være sikker på at modtage en saks i høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Vi forhandler nemlig populære og anerkendte sakse såsom Jaguar og Hauptner sakse. Du finder et væld af forskellige størrelser og typer hundesakse i vores sortiment. Du kan blandt andet finde dobbeltsidede sakse eller buede sakse, men også helt små potesakse, der kan være med til at øge sikkerheden, når de små potehår skal trimmes.

En verden af klipning

Er en saks ikke effektiv nok, kan du også købe hundetrimmere hos Thordal. Vores hundetrimmere er fra mærker så som Oster, som gør trimningen let som en leg. Hvis du har en hund, der ofte har brug for en stor klipning, kan du altså med fordel investere i en trimmer.

Alt i tilbehør

For en ekstra tryg klipning og for et flot resultat kan du også finde tilbehør såsom afstandskamme i vores sortiment. Du finder også trimmere uden ledning, som kan gøre klipningen mere gnidningsfri, hvis din hund har svært ved at forholde sig i ro. Hvis du er klar til at starte med at klippe din hund selv og spare en masse penge derved, så gå på opdagelse i vores udvalg af helt eminente hundesakse, trimmere og tilbehør og find alt det, du skal bruge for at få en helt fantastisk klipning.

admin