5 gaveideer til babyshower

Det kan være svært at vurder, hvad der giver mening at give i gave til et babyshower. Typisk afhænger det først og fremmest af, hvor meget den gravide har været ude og investere i selv. Det kan især være svært, hvis det er den første veninde i flokken, som venter sig. I dette indlæg får du derfor et par gaveideer.

Tekstiler

Småbørn griser jo en helt del. Derfor kan man som mor nærmest ikke få for mange stofbleer, bodystockings, hagesmækker, sengetøj osv. Du kan få finde rigtig meget fint Soft gallery sengetøj baby, som både er rart for barnet og stilfuldt at se på.

Legetøj

Rigtig mange er desværre bange for at købe lejetøj i gave, fordi man regner med at alle andre også gør det. Men når alle tror det, så resulterer det ofte i, at ingen gør det. Køb derfor endelig gerne noget lækkert kvalitetslegetøj, som ligger klart i det sekund, babyen er kommet til verden.

Barnets første bog

Enhver mor vil elske at få en børnedagbog i gave. Der er en rigtig sjov måde for forældrene at følge med i barnets udvikling, samtidig med at man samler på en masse minder. De bedste versioner er dem, som lægger op til, at man skal sætte billeder i.

En gave til mor

Det behøver ikke altid være en gave til det kommende barn. I virkeligheden så får gaven mere værdi, hvis den kan tages i brug af moren kort efter. Det kan for eksempen være en tur i spa, en god ansigtsmaske, et god pusletaske, noget lækkert makeup og meget mere.

Smykker

Giv barnet noget som kan bruges langt ud i livet. F.eks. en halskæde eller et armbånd.

admin