Lenovo Thinksystem kan optimere din virksomhed

Hvis du har brug for en pålidelig server, der tilbyder optimal storage, så skal du investere i en Lenovo Thinksystem Storage Unit. Det populære og anerkendte Thinksystem fra Lenovo er både stabilt og har en optimal ydeevne, hvilket kun er bidragende til at din virksomhed kører optimalt. Hos Arrow kan du finde de eftertragtede Lenovo Thinksystem Storage units.

Konkurrencedygtige priser

Lenovo er et internationalt anerkendt mærke, som har 33 fabrikker fordelt over hele verden. Med deres nye lokation i Ungarn kan de nu levere produkter lynhurtigt i Europa. Lenovo går højt op i at levere produkter til konkurrencedygtige priser, som er pålidelige og som er nemme at administrere. Disse faktorer bidrager alle til at du får glæde af din Lenovo Thinksystem i lang tid fremover.

Gode grunde til at investere i Lenovo Thinksystem

Der er mange gode grunde til at investere i Lenovo Thinksystem. Lenovo Thinksystem har support til dataanalyse, hybrid cloud, har en hyberkonverteret infrastruktur, video overvågning og yder generelt optimalt til alle tider. Den har en ny og fleksibelt memory core, som der giver brugeren høj kapacitet til en god pris. Den er derudover også mere sikker og kan passe bedre på din data og beskytte det mod cyberterrorisme. Systemet er nemt at opdatere hver gang, der kommer nye opdateringer, ligegyldigt om du kører med Microsoft modellen, WMware eller Nutanix modellen. Lenovo Thinksystem er altså dybt brugervenligt.

Få vejledning hos Arrow

Har du brug for vejledning med hensyn til, hvilken IT der ville kunne optimere din virksomheds performance? Så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Arrow. Vi har mere end 30 års erfaring med IT og kan bestemt hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din virksomhed.

admin