Tre tips til bedre forhold for din hest

En hest er et enormt dyr, som kræver gode forhold for at kunne leve det bedste liv, som den kan leve. Du har altså et stort ansvar som hesteejer, men vi vil heldigvis gerne hjælpe dig på vej med nogle gode råd. Dem har vi her samlet tre af, så du kan hjælpe din hest til det bedste liv muligt.

Vælg kun det bedste foder

En hest spiser meget, og du tænker derfor nok, at du kan spare en masse penge, hvis du vælger det billige foder. Men det er ikke den bedste løsning, hvis du vil have en glad og tilfreds hest. Med eksempelvis St Hyppolyt får du kvalitetsfoder til en respektabel pris – og det er en god pris at betale for at vide, at ens hest har det godt.

Læg staldmåtter ud i stalden

Et staldgulv kan både være glat og koldt, og selvom du tænker, at det jo bare er en hest, så vil alle heste foretrække at ligge på noget som staldmåtter, som ikke alene fjerner en del af kulden, men som også sikrer, at hesten står mere stabilt på det ellers glatte gulv.

Lad hesten kigge ud

Hvis du ikke allerede har klassiske staldvinduer til din hest, så er det noget, du bør installere. En hest er et stort dyr, og selvom den skal indrette sig efter din hverdag, så har du et ansvar for, at den kan få frisk luft, kigge ud og nyde naturen. Med et staldvindue i sammensætning med eventuelt en stalddør kan hesten have bedre betingelser for at være gladere i de mange dagstimer indenfor.

admin