Sommerkluns til garderoben: Dette skal du købe

Sommeren banker så småt på døren, og selvom vi endnu ikke ligefrem er blevet overvældet med varme solskinstimer, så kommer det helt sikkert på et tidspunkt. Vi har derfor her samlet nogle gode tips til, hvad du kan købe, så du får noget tøj, der kommer til at passe perfekt ind i sommervarmen.

Simple farver i let tøj

Efterhånden er der flere og flere brands, der laver op til disse kriterier, men hvis du som pige gerne vil være sikker på at vælge rigtigt første gang, bør du gå med brandet Gai og Lisva, som er et moderne brand, der tilbyder alt det, som moderne tøj skal kunne. Du får simple og bløde farver i nogle lækre styles, som passer perfekt ind i sommervarmen uden at blive for koldt.

Ja, du kan få performance tøj i sommerudgaver

Du har helt sikkert hørt om performance pants og performance t-shirts – men har du hørt om performance shorts? De eksisterer, og de er den perfekte løsning til dig, som ikke kan holde ud at sidde inde i varmen med bukser, der går direkte op i lysken. Performance shorts er kommet for at blive, og dem kan du nyde godt af nu.

Solbriller

Den evige klassiker, som heldigvis også har den praktisk funktion at dække for solen. Husk dog, at du skal vælge et par, som matcher dit ansigt og din stil, da solbriller godt kan ændre hele det udtryk, som du prøver at efterleve. Test dem af, og spørg eventuelt en ven om hjælp, hvis du ikke selv kan vurdere, om det er et match.

admin