Kom i mål med vejarbejdet: 3 ting, du får brug for

Vejarbejder er omfattende at komme i mål med, fordi der er lang række både praktiske og juridiske foranstaltninger, der skal hænge sammen. Vi har her samlet nogle bud på udstyr, som du får brug for, hvis du skal ud at arbejde i felten og gerne vil have de bedste betingelser for at komme i mål.

Lygter fra Ledlenser

Hvis du skal arbejde nede i jorden, får du på et eller andet tidspunkt brug for noget lys, som måske kan være svært at skabe naturligt eller med store lamper. I stedet bør du benytte Ledlenser, som tilbyder pandelamper, som kan gøre det utroligt nemt at se foran dig nede i dybden. Det er en relativt billig investering sammenlignet med, hvad der ellers er på markedet.

Dækselløft

Vejarbejde kræver en forståelse for undergrunden, og hvordan de forskellige rør ligger. Det kan i den forbindelse kræve, at du skal løfte en masse dæksler, og det er selvsagt hårdt at gøre med hænderne. I stedet bør du investere i en dækselløfter, som kan klare arbejdet for dig med en hydraulisk funktion. Du sparer oceaner af tid, og du undgår at overbelaste kroppen mere end nødvendigt.

Husk afspærringer og vejledninger til bilister

Det vigtigste, du skal huske, når du skal lave vejarbejde, er at informere trafikanterne om, hvad der sker foran dem. Det skal gøres med et stort væld af udstyr som lys, afspærringer, pullerter og lignende, som kan indikere, at der sker vejarbejde foran, og at de skal køre forsigtigt. Husk også skilte til at fortælle, hvad de alternative ruter er.

admin