Inspiration: Dette kan du give i indflyttergave

Kender du et par, som endelig skal flytte sammen i fælles bolig, eller skal dine forældre flytte? Når man flytter, er det en god grund til at holde fest, og hvis du er inviteret til en indflytterfest, bør du have en gave med. Vi kommer i denne artikel med råd til, hvad du skal have med, hvis du er inviteret.

Stel og tallerkner

Hvis du kender din veninde eller din mor godt nok, så ved du også godt, hvad hun samler på af porcelæn og stel hertil. Derfor er det ret ligetil, hvis du vælger at komme med stel eller tallerkner, som passer ind i den stil, som de har lagt i forvejen, hvad end det så er Royal Copenhagen eller Aluminia tallerkner. Der findes noget for enhver smag, og det er slet ikke så dyrt igen.

En god flaske rødvin

Der findes vel ikke det par, som ikke engang i mellem nyder en god flaske rødvin. Du behøves nemlig ikke komme med den helt store gave til en indflytterfest, så derfor kan du sagtens slippe afsted med en flaske vin, som parret kan nyde i hinandens selskab og fejre kærligheden.

Et besøg til restaurant

Hvis du gerne vil give lidt ekstra, så kan du give et gavekort til en restaurant. Du kan her også selv styre prisniveauet og gå med en brunch i stedet for et aftensmåltid med alt serveret. Du kan desuden også nemt i butikkerne finde de forskellige gavekort, så parret selv kan vælge, hvad de gerne vil have at spise, og hvor det skal være henne.

admin