Sådan kommer du i gang med at lave dine egne smykker

Har du lyst til at prøve en ny udfordring eller få dig en ny hobby, så kan det være, at du skal lave din helt egne smykker. Smykker er i dag så billige, at det økonomisk ikke giver mening at lave sine egne smykker, det er dog rigtig hyggeligt og kan være et alternativ til strikketøjet. Det kan være svært at komme i gang, så her komme nogle gode råd.

Inspirationen er kilden til overdådige smykker

Glasperler, keramikperler, delicas perliger listen er lang, og der er så mange muligheder. Derfor kan det også være en god idé at finde noget inspiration til, hvilke smykker du gerne vil lave.

Det kan for eksempel være ved at gå i boghandleren og finde nogle gode lærerige bøger, som både kan give inspiration til teknikker og materialer, eller du kan bruge det populære medie Pinterest. Uanset hvilken vej du går for at finde inspiration, så er der mange muligheder for at få hjælp til, at kreativiteten blomstrer.

Find det rette udstyr til dit projekt

Det er på ingen måde billigt at gå i gang med smykkeprojekterne. Materialerne er dyre, og du kan nemt købe materialer, som du ender med ikke at bruge. Det kan derfor være en god ide først at finde ud af, hvilke smykker du gerne vil lave. Så kan du gå mere direkte efter de rette materialer. Der er dog værktøj, som du kommer til at bruge uanset, hvilket smykkeprojekt du har gang i. Når du har anskaffet dig:

  • Almindelig fladtang
  • Spids fladtang
  • Rundtang
  • Bidetang

Så er du godt kørerne fra start.

Der findes ikke de smykker, som det ikke er muligt at lave selv. Alt lige fra ringe, armbånd til øreringe kan du nemt lave. Det handler bare om at gå i gang.

admin