3 lækre designideer til dit køkken

Køkkenet er hjemmets pulserende hjerte, og her bruger du ugentligt, og måske endda dagligt, mange timer. Derfor bør du også gå en smule op i, hvordan dit køkken tager sig ud, og derfor har vi i denne artikel samlet tre af vores skarpeste råd til, hvordan du får et lækkert køkken, der både er praktisk og æstetisk.

Lav hele dit køkken i stål

Hvis du laver hele dit køkken i stål, laver du hele dit køkken i stil. Fordi stål er in, og det går rigtig godt i spænd med den meget minimalistiske skandinaviske stil, som mange af os efterhånden praktiserer derhjemme. Hvis du derfor gerne vil have noget, der matcher hjemmets grå, hvide og sorte farver, så kan du med et stålkøkken få alle dine ønsker opfyldt.

Epoxy gulv

I stil med ovenstående kan du med et epoxy gulv fuldende den lidt kolde og minimalistiske skandinaviske stil. Et epoxy gulv er et utroligt praktisk gulv, og takket være moderne teknologi så er det efterhånden også et gulv, som ser ret pænt ud. Det er relativt billigt og super nemt at rengøre, hvorfor du næsten ikke kan gå galt i byen med et epoxy gulv i stedet for dyr sildeparket i køkkenet.

Spots i skabene

Er der noget, som dit køkken ikke må mangle, så er det plads til alt det praktiske udstyr, som et køkken skal have. Derfor tager du en rigtig god beslutning ved at installere spots under køkkenskabene fra start, så du ikke skal stille lamper og have loftslamper hængende steder, hvor du sagtens kunne have brugt pladsen bedre.

admin