Skal din efterskole forberede dig til et liv på scenen?

Hvis du leder efter en god teater-, danse- eller musikefterskole, så er Tølløse Privat- og Efterskole måske noget for dig. Med linjefag i bl.a. musik, dans og teater kan du bruge 9. eller 10. klasse i rampelyset.

Udlev drømmen som sanger eller musiker

Musik som linjefag er en mulighed uanset om du er begynder eller øvet. Mens du udvikler dine musikalske evner lærer du bl.a. musikteori og musikhistorie, og med valgfag som sammenspil eller rytmisk kor kan du få endnu mere musik på skemaet. På musikskolen er der desuden mulighed for at få soloundervisning i dit hovedinstrument.

Kunsten at optræde

På Danse- og Teaterlinjen får du på Tølløse Efterskole to linjefag, som du frit kan vælge mellem. Det betyder, at du kan vælge at have udelukkende dans eller teater gennem samtlige forløb, men du har også mulighed for at kombinere de to fag. Du behøver derfor ikke vælge et fag når du starter – linjen giver dig friheden til at tage stilling til hvert enkelt forløb. Desuden samarbejder hele linjen også om fælles projekter og forestillinger.

Et utal af muligheder

Linjefaget er ikke det eneste der fylder på en efterskole. På Tølløse Efterskole udarbejdes to store forestillinger hvert år – en teaterkoncert og en musical – hvor teater, dans og musik samarbejder og mødes på scenen. Derudover er der løbende workshops der kombinerer elementer af teater, dans og musik på forskellige måder, f.eks. stomp eller stemmetræning for både sangere og skuespillere.

På Tølløse Efterskole kan dine fritidsinteresser desuden blive en del af hverdagen. Med e-sport og gaming som valgfag kan du udvikle dine strategiske og taktiske evner, blive bedre til CS:GO og deltage i turneringer sideløbende med dit hovedfag. De mange forskellige valgfag giver plads til alle – også hvis du er mere til bagværk, fodbold, design eller friluftsliv.

Du kan læse meget mere om fag, undervisning og efterskolelivet på Tølløse Efterskoles hjemmeside.

admin