Udforsk naturvidenskaben med nyt laboratorieudstyr

Naturvidenskab handler om at udforske, eksperimentere, lave forsøg og afprøve teorier i praksis. Det gælder også i læringsprocessen. Det er simpelt ikke nok, at eleverne læser om teorierne. For rigtig at få naturvidenskaben op under neglene, bliver de nød til at eksperimentere og lave forsøg. Derfor er det naturligvis ikke nok, at man blot har gode teoribøger. Man skal også bruge et laboratorie.

Fra 9.klasses fysisk/kemi time til universitetsforskning

Alle undervisningsinstitutioner med elever eller studerende som beskæftiger sig med naturvidenskab bør have et godt laboratorie. Uanset om der er tale om en lille folkeskole eller et stort universitet.

Det kræver selvfølgelig først og fremmest et lokale, men det er ikke nok i sig selv. For at have et godt laboratorie, skal man have det rigtige laboratorieudstyr. Det er vigtigt, fordi det giver eleverne muligheden for at se de forskellige naturvidenskabelige processer med deres egne øjne. For at eksperimenterne skal lykkedes, skal det gøres under kontrollerede og sikre forhold.


Alt efter hvilke forsøg du vil lave, kræver det forskelligt laboratorieudstyr. Til nogle forsøg skal der bruges kemikalier, bunsenbrændere og kolber, imens andre måske kræver et mikroskop. Samtidig skal lokalet være sikkert, og derfor er der også brug for både udsugning og det rette rengøringsudstyr.

At indrette et godt laboratorie kræver altså en hel del. Det er dog besværet værd, hvis man gerne vil inddrage sine elever i naturvidenskabens forunderlige verden. Heldigvis kan du købe det meste af dit Laboratorieudstyr hos Scandidact. Her kan du få alt fra laboratorievægte og pipetter til ph-papir og reagensglas. Samtidig kan du få det rette rengørings- og sikkerhedsudstyr.

Scandidact har produkter til både folkeskoler, gymnasier og universiteter. Så uanset om du skal bruge udstyr til at indvie skolebørn i fysikkens verden eller foretage seriøs forskning, så tjek varelageret hos Scandidact ud

admin