0

Kom smerten til livs med et massageapparat

Ondt i ryggen. Ømme fødder. Anspændt nakke. Trætte ben. Hvis det er ting, du kan nikke genkendende til, er der hjælp at hente, uden du behøver at bruge en formue. Med et massageapparat kan du hurtigt komme dine skavanker til livs derhjemme. De kan bruges over alt på kroppen og være en medvirkende årsag til, at du får løsnet op for dine muskler og får lindret dine smerter. Især spændte muskler har megen gavn af jævnlig behandling med massageapparater.

Hvilken slags?

Der findes en masse forskellige slags apparater til massage. Hvilken der egner sig bedst, er en smagssag og kommer an på dine behov. Herunder finder du en liste over de forskellige apparater og deres kvaliteter.

En massagehammer tager virkelig godt fat og hamrer nærmest muskelspændingerne væk. Det kan være en god ide at købe en med dybdegående infrarød varme, da den så trænger endnu dybere ned i musklerne.

Massagepuder kan bruges til både nakke, ryg, arme og ben. Fordi kroppen bruger sin egen vægt til at tynge ned på massagepuden, behøver man ikke en til at hjælpe sig med at massere. Så du kan nemt ligge i sengen eller sidde på sofaen og slappe af, mens massagepuden i nakken gør al arbejdet.

Vibrationsmassageapparater er særligt gode til at øge blodcirkulationen i de ydre lag af musklerne. Så får man løsnet op i muskelspændingerne og ømheden. Disse kommer virkelig ned i dybden af musklerne, fordi det er en kombination af infrarød varme og vibrationsmassage. Det anbefales af benytte massageapparatet hver anden dag, til spændingerne er løsnet.

Fodmassage apparater er rigtig gode til vores spidsbelastede fødder. Vi står og går rigtigt meget i løbet af dagen, hvorfor det kan være en god ide at give fødderne noget ekstra kærlighed og opmærksomhed. Det er nok at gøre det én gang om ugen, hvor du får løsnet muskelspændingerne og øget blodcirkulationen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *