Mousserende vin til de lune sommeraftner

En lækker og kølig mousserende vin er perfekt at nyde, når temperaturerne begynder at stige. En af de hede dage, hvor solen giver brune lår og fregner på næsen. Hvor du bare har brug for noget dejligt og let, der køler dig ned hurtigt. Den danske sommer bliver længere og varmere år for år, hvorfor det kan være en god idé altid at have en frisk mousserende vin på køl. Der er intet bedre end at komme hjem efter en varm cykeltur fra stranden, og kunne tage en iskold flaske frem, trække proppen op, skænke et svalende glas og nyde de rislende bobler på en hed terrasse, men sommerbrisen danser gennem håret.

Friske dråber til enhver lejlighed

Sommeren byder på en række fester og begivenheder. Her er den mousserende vin også perfekt at stille på bordet. Det kan være, I skal holde studentergilde, fejre en eksamen, en forfremmelse eller blot et delikat middagsselskab. De boblende dråber passer ideelt til både store mærkedage, men også til de hyggelige hverdagsstunder.

Det kan også være, at I på jobbet har en anledning til at fejre noget. Det kan være, at en god handel er kommet i hus. Eller I måske skal sig farvel til en god kollega, der skal på barsel eller pension. Her er en velsmagende flaske vin god til at tage afsked med.

Blandt andet webshoppen Jyskvin.dk har et bredt udvalg af nøje udvalgte mousserende vine. Her kan du nemt finde en vin lige efter din gane. De har eksempelvis den velkendte champagne, men også Prosecco fra Italien eller den graciøse Asti fra Piemonte. Du finder ligeledes spændende mousserende æblevin fra Danmark og meget andet.  

Mousserende vin findes både i en rød og en hvid variant. Hvorfor det kan være klogt at have begge slags liggende på køl, så du kan veksle alt efter humør og anledning.

admin