De bedste og billigste software-installationer

Tekstbehandling, regneark og antivirusprogrammer

Når du køber ny computer, er der typisk nogle software-installationer, der mangler, for at din computer kommer til at køre perfekt. Er du for eksempel studerende vil du sikkert have brug for den nyeste Office-pakke, der indeholder programmer som Word og Excel. Men udover tekstbehandling og regneark, så kan din nyindkøbte computer også være født med en Windows version, der er af ældre dato. Dette betyder, at du ikke får de optimale funktioner og nye sikkerhedstiltag, der vil være at finde i for eksempel Windows 10. Endelig så kan et manglende virusprogram betyde, at dine personlige data lynhurtigt ender i kløerne på en flok udenlandske hackere. Derfor tilbyder SoftwareNow de software licenser, som sikrer dig en billig og let opgradering til de software-installationer, du typisk får brug for. Installationer der skaber både tryghed og brugertilfredshed hos dig, der har fået ny computer eller måske bare har noget software, der trænger til en opgradering.

Gør det til en fest at benytte computeren

Den software du har på din computer er lige så vigtig som din hardware. Der er jo ikke meget sjov ved at have købt en lynhurtig processor, hvis du ikke har nogen ordentlige programmer til at køre på den. Samtidig betyder den øgede brug af internettet, at for eksempel dit antivirus-program løbende skal opgraderes for at kunne modstå presset fra alverdens onde hackere. Her tilbyder SoftwareNow dig den helt rette software, som din computer har brug for. Vi kan eksempelvis tilbyde Microsoft Windows 10 Home til kun 295 kr, et års brug af antivirusprogrammet Kaspersky Internet Security 2018 til 149 kr., og Microsoft Office Home and Student 2019 til kun 695 kr. Alt sammen billigt og godt software, som gør det til en ren fest for dig at benytte computeren derhjemme.

Billige software licenser

SoftwareNow er en dansk virksomhed, der sælger billige software licenser i hele Norden. Vi er sat i verden for at hjælpe dig med at få de nyeste software-installationer til rimelige priser. Vi holder meget af Microsofts produkter og synes derfor, du bør få de opgraderinger, der giver dig mest mulig fornøjelse med dette styresystem.

Du kan se alle vores produkter på Softwarenow.dk

Søren Black