Festmad til enhver lejlighed

Hos Festmad.dk finder du et delikat udvalg af menuer, der passer til lige til dagens fejring. De tilbyder i forvejen sammensatte menuer, som deres amerikanske brunch eller receptionsmenu. Men hvis du gerne selv vil sætte dit præg på, hvad dine gæster skal spise, kan du med fordel vælge selv at sammensætte en buffet. Og det hele kan blive bragt lige til døren.

 

Mad til mærkedage

Når man skal fejre en stor begivenhed, som en konfirmation, et bryllup eller en barnedåb, er der i forvejen så megen stress og jag, at maden kan virke helt uoverskuelig. Derfor kan det være en dejlig nem løsning at få et cateringfirma til at stå for det hele. Uanset hvilken særlig dag, du skal fejre,

så kan du med garanti finde den rette måltidssammensætning hos Festmad.dk. Og hvis din ”nye voksen”, der skal konfirmeres her til foråret, ønsker at bestemme mere, kan I sagtens lave jeres egen buffetmenu.

 

Menu efter årstiden

Snart er vinterens kulde forbi, og solen vil om lidt begynde at banke for døren. Der er en masse dejlige højtider og festdage at fejre i foråret, hvor du med fordel kan vælge en fleksibel vælg-selv-buffet, en stor eller lille årstidsbuffet, en valgfri 1-4 retters menu eller en super deluxe menu til de mange gæster. Og hvis gæsterne bliver for mange til, at du kan håndtere det hele selv, kan du få en kok med, der sørger for at maden holdes varm, fylder op, præsentere menuen og anretter tallerkner ved tallerken servering. Derudover har de også serveringsdamer, der kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Du kan nemt udfylde en bestillingsformular, og så står de for resten. Men hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er Festmad.dk altid klar til at hjælpe dig på tlf. 70 20 95 90 eller på mail: bm@festmad.dk.

admin