Lite-house.dk – designer lamper i stort udvalg

Belysning er i brændpunktet som aldrig før, når det handler om indretning af boligen. De fleste indretningsarkitekter har fået øjnene op for betydningen af den rette lyssætning, når hjemmets decor skal fremstår fra dets absolut bedste side. Du kan stille nok så mange dyre designermøbler ind i din stue, og dekorere væggene med nok så megen smagfuld kunst – stammer lyset fra inferiøre lamper, som ikke passer til rummets type og dimensioner, kommer det aldrig til at ligne noget, der er meningen.

Ny teknologi, kvalitets materialer og smukt tidløst design i moderne lamper

Tidens designer lamper bliver til i samarbejde mellem dygtige designere og lampe producenter, som kan få det absolut bedste ud af såvel materialer som lyskilder. Udfordringen for designere såvel som for fabrikanter er, at moderne lyskilder – som for eksempel LED pærer, halogen pærer og elsparepærer – ikke leverer det samme varme og indbydende lys, som fortidens glødepærer var mestre i.

Derfor skabes de nye designer lamper ud fra en filosofi om, at lampen skal være mere end blot en skærm for lyskilden – den skal forme lyset og gøre det blidt og behageligt. Med de nye lyskilder følger også muligheder for anvendelse af ny teknologi, for eksempel dæmpning af lyset eller toning af lysets nuance, alt efter hvad tid på dagen, det er. Denne teknologi anvendes for eksempel i den super trendy Superloon gulvlampe fra Flos, som benytter den smarte Dim-to-Warm funktion.

Find de lækre og avancerede designer lamper hos lite-house.dk

Hvis du er på udkig efter en lampe, som kan sætte prikken over i’et i din indretning i stuen, kan du med fordel besøge lite-house.dk. Her finder du, foruden Flos, brands så som Contact Design, Dyberg Larsen, Enlite, Fabbian, Frandsen, Grupa Products, Luceplan, Lumini, Marset, Milan Iluminacion, Original Btc, Propaganda, Robus, Royal Botania, Secto, Slv og Studio Italia.