Toiletrens – dét er vigtigt

En vigtig og uundværlig del, af det at gøre rent på et badeværelse, er toiletrens – både privat og i virksomheder. Toiletter, og i særdeleshed offentlige toiletter, er bakteriebomber, som vil kunne formere sig til uanede mængder, hvis ikke de blev regelmæssigt rengjort og desinficeret med toiletrens af en høj kvalitet. Desuden er det rart for den person, der skal benytte et toilet, at der dufter rart og rent, og at toilettet ligner noget, man har lyst til at sætte sig på. 

Udover de ovennævnte årsager, har toiletrens også andre vigtige egenskaber. En af de åbenlyse er, at den indeholder kalkfjerner. I nogle områder er der store mængder af kalk i vandet, og kalkrande vil hurtigt kunne opbygge sig i toilettet, hvis de ikke bliver holdt nede ved regelmæssig brug af toiletrens. Da kalken har en ujævn overflade, vil farve og skidt binde sig dertil, og toilettet vil derved blive endnu sværere at holde pænt og rent. 

Der findes også toiletrens med blegemiddel i, således at toilettet er nemmere at holde hvidt, som vi allesammen ønsker. Sammen med toiletrens kan det også være en fordel, at bruge rustfjerner en gang imellem, da det gøre en gammelt eller misfarvet toilet pænt igen. 

 

 

 

 

 

Katrine Agentoft Nielsen