Få dit privatliv tilbage med en færdighæk

De fleste mennesker med hus og have ønsker sig et vist minimum af privatliv i såvel huset som haven. Dette indebærer, at begge dele skal være afskærmet fra naboer og forbipasserende, så disse ikke kan kigge ind og følge med i familiens gøren og laden. Mange vælger at lade en mur eller et plankeværk opføre til formålet, men dette kan virke så bastant og indiskret – og kan samtidig føre til en meget indelukket og klaustrofobisk følelse. Især, hvis haven ikke er så stor igen.

Værn om dit privatliv – få en ugenert have med en færdighæk

Hvis du hører til dem, som ønsker sig lidt mere plads til at udfolde dig, som du lyster, i din egen have – for eksempel solbade eller spise frokost i det fri uden nysgerrige blikke fra naboer og forbipasserende – kan du overveje, om du bør anlægge en smuk, grøn hæk rundt om dine udendørs arealer. Såfremt en hæk er tæt nok, vil den skærme effektivt af for såvel blikke udefra som den værste blæst. Og så er en lækker bøge- eller liguster hæk faktisk rigtig køn at kigge på.

Den største ulempe ved at anlægge hæk er, at køber du hækken fra stikling, kan det tage den mange år at nå en højde og en drøjde, som tillader den at fungere som afskærmning. Der kan gå mellem fem og otte år, førend din hæk er andet end nogle tynde, forpjuskede stammer med et nærmest gennemsigtigt bladhang. Og derfor anbefales det, at du – i stedet for selv at plante din hæk – køber en færdighæk, som kommer med den optimale tæthed og en højde, som passer dig.

Køb din færdighæk online

Hos primafaerdighaek.dk kan du købe færdighæk i metermål af mange forskellige dekorative sorter. Du kan se eksempler på dem alle, samt bestille din færdighæk, på primafaerdighaek.dk