Gode råd til byturen: Til pigen, der skal feste

Er du klar til den store bytur, eller tror du i hvert fald, at du er klar? Så kan du godt tro om igen. Der er mange ting, du skal tage højde for, når du gerne vil give den gas, og der er mange gode råd at hente. Du får her et par stykker, hvis du skal ud og skeje dig ud.

Kig godt på dine negle

Neglene er faktisk noget af det, der tager længst tid inden en bytur. Og det er vigtigt, at du sætter tid af til både at file neglene og lægge neglelak. Find en neglelak, der passer dit outfit, så du gør dig bemærket på den helt rigtige måde. Det er okay, hvis den er lidt neutral og realistisk, da en meget rød farve godt kan blive for meget for drenge, hvis du er taget i byen med henblik på at score. Der findes et væld af forskellige gode produkter, hvis du kigger efter neglelak de rigtige steder.

Vær lidt kostbar – det er det, drengene vil have

Det skal helst ikke være for nemt for drenge, når de går i byen. De vil gerne have lidt modstand, så de rent faktisk fornemmer, at de har gjort et godt stykke arbejde, hvis de ender med at score dig. Hvis du lægger dig fladt ned fra start, så mister de interessen, og det vil være knapt så sjovt for dem at gå i byen. Det handler om at finde den perfekte balance mellem at være flirtende og afholdende, så de ikke får en total afvisning, men at de får små åbninger, som de kan udnytte til deres fordel. Det kan desuden kaste drinks af sig, så det kan økonomisk også være en god løsning.

Find en veninde at følges med hjem

Alkohol og sene aftener i byen får det bedste frem i mange – men det får indimellem også det værste frem i mange, og man vil som pige ind i mellem opleve ubehagelige typer, som kommer lidt for tæt på. Vi anbefaler på det kraftigste, at du altid følges med en veninde eller god ven hjem. Skriv en sms til hinanden, når I er hjemme, så ingen behøves at være bekymrede.

admin