3 grønne tiltag til kontoret

Vil du også gerne med på den grønne og sunde bølge, der i øjeblikket skyller godt og grundigt ind over det danske arbejdsliv? Så er du landet det rette sted. Vi giver dig her 3 bud på grønne tiltag, som dit kontor kan tage i brug, så tilværelsen bliver en smule bedre for både besøgende og de ansatte.

Plantevæg for et forbedret indeklima

En plantevæg er egentlig et dekorativt element, men det har også en stærk grøn effekt – udover at være grøn, selvfølgelig. Det store element bidrager med rigtig god frisk luft, og så er det noget, som vil imponere enhver gæst, der kommer på besøg. Planterne kræver ikke det vilde vedligehold, da væggen er designet sådan, at planterne selv sørger for at ”kravle” de rigtige steder hen, så det rent faktisk forbliver en væg og ikke en kontorjungle.

Hvad med en frugtordning?

Vi ved alle godt, at frugt er meget bedre at snacke end den chokoladebar, vi lige kom til at tage med fra køkkenskuffen. Men det er bare rigtig svært at omstille sig. Med en frugtordning på din arbejdsplads kan du eksponere dine ansatte for de sunde goder konstant og selv bidrage med initiativ til at spise frugten. Det er meget bedre end slik og chokolade, som gør en doven.

Fast fitnessrutine

Dine ansattes ve og vel er en af de bedste investeringer, du kan lave. Det er dem, der udfører rugbrødsarbejdet i din virksomhed, og det kan mærkes på bundlinjen, når der er spredt sygdomme rundt om på kontoret. Med fast fitnessrutine en gang om dagen eller ugen kan du gøre noget godt for din ansatte.

admin