Får du 6 om dagen?

Det er værd at spørge sig selv om det. De fleste danskere tror, at de får frugt og grønt nok, men realiteten er noget andet. I gennemsnit spiser danskere 300 gram frugt og grønt om dagen, og det er faktisk 300 gram for lidt. Ved at spise nok frugt og grønt formindsker man samtidigt risikoen for en masse sygdomme. Så hvad kan hjælpe dig lidt på vej mod 6 om dagen? Det kan frugtkasser leveret direkte til din arbejdsplads. Så kan du hurtigt nærme dig de 600 anbefalede gram.

Vælg det sunde alternativ

Lad chokoladen, smøgen, kaffen eller hvad det nu må være, der hiver i dig ud på eftermiddagen, ligge. Timerne bliver pludseligt lange, og du har brug for en pause og noget hurtigt energi, og det er her, frugt kommer på banen. Med en frugtkasse er du og dine kolleger sikret frisk og lækker frugt til at klare jer ud på de lange eftermiddagstimer. Frugt er det sunde alternativ, og hvis det leveres lige til køkkenet og er klar til at spise, er det også det nemmeste alternativ.

Hvordan får du nok?

Hvis du gerne vil nå op på de 600 gram, er en frugtkasse en del af løsningen. For at komme i mål med 600 gram kunne sammensætningen for eksempel være: 1 glas juice til morgenmaden, 1 appelsin om formiddagen, 1 tomat til frokost, 1 stort stykke agurk til frokost, 1 æble om eftermiddagen og 1/4 blomkål eller broccoli til aftensmaden. Så hvis der på din arbejdsplads er sørget for en frugtkasse, er du allerede nået et godt stykke ad vejen.

Du kan finde meget mere om de forskellige typer af frugtkasser på frugtkasser.dk og ringe på 51 50 11 95 for gode råd og sparring.

admin