Vil du fyre med bæredygtige træpiller?

Så bør du vælge Stora Enso træpiller, de er nemlig produceret af den svenske virksomhed, som arbejder for at sikre en bæredygtig proces. Det gør de blandt andet ved at plante og gro flere træer end de fælder. Derudover arbejder de generelt for at forvalte skove og træer bæredygtigt. På den både kan du fyre op derhjemme med god samvittighed. Biobrændsel er generelt et mere miljøvenligt brændsel end fyringsolie, naturgas og kul til fjernvarme, og det er generelt også en billigere løsning, da priserne på olie og el er steget de sidste år.

De vigtige informationer om Stora Enso træpiller

Stora Enso træpiller er lyse og faste, og derfor er der ingen smuld i sækkene, da de er 100% renset for støv og smuld. Alle Stora Ensos træpiller er altid 6 mm, hvilket gør det nemmere at styre mængden af træpiller, der kommer ud i selve brændkammeret. Hvis dit fyr eller pilleovn er under 10 år gammelt, så kan du også nemt indstille det til 6 mm fremfor 8mm, som mange har deres sat til. Denne type træpille kan altså bruges i alle fyr og pillekaminer.

Der er flere ting, der har indflydelse på kvaliteten af træpillerne, nogle af de vigtigste er følgende:

  • Du får 52 sække per palle, hvilket svarer til 832 kg
  • Der er altså 16 kg i hver enkelt sæk
  • Aksen er 0,3%
  • Aksesmeltepunktet ligger på 1400 C
  • Energiindholdet er 4,85 KWh/kg

Du kan læse mere om dem og finde priserne på Jyskbiobrandsel.dk, hvor du også kan se de andre kvalitetsprodukter, de tilbyder samt se deres kontaktinfo, så du kan kontakte dem for professionel rådgivning, så du er sikker på at få den helt rigtige biobrændsel til dit behov.

admin