Vælg en Panasonic varmepumpe – for den optimale ydelse

Bruger du alt for mange penge på opvarmning af din bolig? Så burde du overveje at skifte til en varmepumpe.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er dit grønne og energibesparende alternativ til de gammeldags varmekilder i dit hjem som for eksempel elbaserede radiatorer eller gas- pille- eller oliefyr. Varmepumpen er den mest moderne metode, hvorpå du som privat person kan opvarme dit hjem på en miljørigtig måde, samtidig med at du sparer rigtig mange penge på din årlige varmeregning. Det estimeres, at en varmepumpe kan spare en gennemsnitlig forbruger for mellem 50 og 80 procent af vedkommendes udgifter til opvarmning af hus, uden at det af den grund går ud over forbruget.

Kort sagt: Med en varmepumpe kan du spare på varmeregningen uden at spare på varmen – og samtidig gør du noget godt for miljøet, når du skifter dine gamle, eldrevne varmepaneler eller dit slidte, forurenende fyr ud med en smart og moderne varmepumpe.

Hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge til min bolig?

Grundlæggende findes der tre forskellige typer af varmepumpe: Jord til vand varmpumpen (også kaldet et jordvarmeanlæg), luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen. Hvor et jordvarmeanlæg kræver planlægning og tilladelse samt en større operation at etablere, er luft til vand og luft til luft varmepumperne lette at montere, og vil stadig kunne gøre et klækkeligt indhak i din samlede varmeregning.

Er du i besiddelse af et varmedistribueringssystem, som baserer sig på vand, er en luft til vand varmepumpe det oplagte vand. Din varmepumpe opvarmer såvel forbrugsvand som det vand, der anvendes i radiatorer og gulvvarme, uanset hvor koldt, det er udenfor. Bruger du stadig gamle, ineffektive varmepaneler, kan du få stor glæde af en luft til luft varmepumpe. Denne type varmepumpe ikke alene opvarmer luften – den renser den også, og regulerer luftfugtigheden i rummet.

Panasonic er blandt de leverandører, som producerer de mest driftsikre og avancerede varmepumper på markedet i dag. Se det store udvalg af Panasonic varmepumper på kinnan.dk

Astrid Pedersen