Mærk vigtigheden af det helt rigtige arbejdstøj på egen krop

Praxis er én af Danmarks førende indenfor beklædning og tøj til sundhedssektoren og klinikbranchen. Hos Praxiswear.com ved vi, hvor vigtigt det er, at man har det helt rigtige arbejdstøj på, når man er i et sådan erhverv. Med det helt rigtige arbejdstøj har du et udgangspunkt, der gør, at du kan yde dit allerbedste i en arbejdssituation. Det helt rigtige arbejdstøj vil altså gøre livet på arbejdet lettere for alle, der arbejder i sektorer såsom pleje, dental eller noget helt tredje.

Mærkesager for Praxis

Praxis har et særdeles stort fokus på både at designe og producere arbejdstøj til sundhedssektoren og klinikbranchen af meget høj kvalitet – dette gælder, hvad enten der er tale om bukser, overdele, fodtøj mm. Hos os er det altså tydeligt, at vi går meget op i komfort, pasform, design, kvalitet og ikke mindst pris.

Kom bedst muligt gennem de lange arbejdsdage med det rette arbejdstøj

I sundhedssektoren og klinikbranchen er man ofte præget af meget lange dage, hvor en arbejdsdag kan vare helt op mod 12 timer. Dette medvirker også, at det er vigtigt at have et godt udgangspunkt for en behagelig arbejdsdag, hvilket du nemt og enkelt kan sikre med det rette arbejdstøj. Et godt udgangspunkt kan blandt andet være at erhverve dig et par af vores klinikbukser. Du finder et bredt udvalg af klinikbukser hos os, og disse

spænder vidt om almindelige klinikbukser, strækbukser, crinkle bukser og mange andre. Fælles for dem alle er dog, at de er af høj kvalitet og ikke mindst slidstærke. Netop dét at bukserne er slidstærke er et ganske vigtigt element, da man i erhverv indenfor sundhedssektoren og klinikbranchen ofte går meget. Med dette in mente har vi altså sørget for, at vores klinikbukser er designet til at kunne holde på selv de mest travle dage, samtidig med at du er sikret den optimale komfort hele dagen.

Desuden kan man ikke tale om rigtig beklædning til sundhedssektoren og klinikbranchen uden at komme ind på fodtøjet – som altså er noget af det allervigtigste, når det kommer til dit arbejdstøj. Med de lange arbejdsdage er det i særdeleshed vigtigt at have nogle behagelige sko. Man kan have dage, hvor man skal stå op i rigtig mange timer og ikke mindst gå mange skridt. Derfor har vi på Praxis udelukkende ergonomiske sko. Dog har du stadig selv mulighed for at personliggøre dine sko, da disse kan fås i et utal af forskellige stilarter og farver. Du kan altså få ergonomiske sko, der har det helt traditionelle kliniske look, men derudover kan du også få en arbejdssko med et mere sporty look.

Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor arbejdstøj

Dette er blot nogle af de ting, du kan finde hos Praxis. Foruden et stort udvalg indenfor både bukser og fodtøj, tilbyder vi dig også et lige så stort udvalg indenfor overdele, outdoor, tilbehør og ikke mindst restsalg. Dette gør, at du med garanti kan finde lige netop dét, du mangler indenfor beklædning til sundhedssektoren og klinikbranchen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af beklædning til folk i sundhedssektoren og klinikbranchen allerede i dag. Så sikrer du dig selv behagelige arbejdsdage i fremtiden

 

Mette Nikolajsen