Slip fantasien løs med hobby magneter

Magneter kan bruges til alverdens projekter, når det kommer til at være kreativ. Med en lille klat lim på magneterne, kan du hænge alverdens kunst op på magnetiske tavler eller på køleskabet. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke kreationer du kan få op at hænge med hobby magneter fra BB Hobby.

Gør hverdagen sjovere

Har du en tavle i hjemmet, hvor der står, hvad der skal gøres i løbet af ugen? Så kan det være utrolig engagerende at lave små skilte af træ eller bare af karton, hvor der står om det er gennemført eller ej. På den måde kan man på tilfredsstillende og sjov vis trække en magnet hen på, at opgaven er fuldført. Eller så kan du lave alfabetet og klistre bogstaverne på magneterne, så de små kan lege med at sammensætte forskellige ord.

Magneter til de store arrangementer

Skal du holde en stor fest såsom en rund fødselsdag eller et bryllup? Så kan du med fordel bruge magneter til at hænge billeder op af gæsterne på tavler til at lave en interaktiv bordplan eller oversigt over, hvem der er inviteret. Magneter har altså et utal af funktioner, som kan hjælpe dig både i hverdagen og til fest.

Gå på opdagelse i vores sortiment

Hos BB Hobby har vi alt, hvad du har brug for til at starte dit magnetprojekt. Om du vil lave søde små perleplader med frugtmotiver, eller om du ønsker at bruge dem til hverdagsopgaverne eller noget helt tredje, så finder du det her hos os. Søger du råd eller vejledning med hensyn til at komme i gang, så tøv endelig ikke med at kontakte vores imødekommende og professionelle team. Vi står klar til at hjælpe dig i gang.

admin