Skab unikke rum med butterfly gardiner

Butterfly gardiner er til dig, som ønsker eksklusive og stilrene gardiner, der på samme tid er højt funktionelle. Butterfly gardiners navn kommer af, at de ligesom sommerfugle kan åbne og lukke deres lameller op og i alt efter, hvor meget lys du ønsker at få ind i dit rum.

Smukke butterfly gardiner

Den flotte funktion butterfly gardinerne har, gør at når lamellerne er åbne, så ligner de luftige plisségardiner. Når de er lukket, fremstår de som en persienne og skaber samtidig privatliv og holder lyset ude for dig. Butterfly gardiner garanterer, at du får lige præcis det lysindfald, som du har behov for i soveværelset, stuen eller hvor end du har dem i dit hjem.

Skab et unikt look med dine butterfly gardiner

Hos Gardinhuset kan du i vores sortiment finde butterfly gardiner i mange forskellige farver og designs. Farverne er naturlige farver, hvilket skaber et harmonisk, moderne og rent udtryk i dit hjem. Alt efter hvilken farve du vælger, vælger du også, hvordan lyset skal opfattes gennem dine gardiner. Vores gardiner findes i materialer af stof og kunstlæder. Kunstlæder som materiale til gardiner skaber et råt og eksklusivt look til dine rum, hvorimod stof skaber et finere indtryk. Gardinerne er derudover nemme at rengøre, så du ikke skal bøvle med det i hverdagen.

Find dine drømmegardiner i dag

Tag et kig på vores sortiment af butterfly gardiner allerede i dag, og find de gardiner, der passer lige præcis til dig og dine behov. Har du brug for hjælp eller sidder tilbage med spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores professionelle team, som står klar til at hjælpe dig i gang med dit gardin-eventyr.

admin