Sæt bilen i stand: 3 skarpe tips til dig

Sommeren venter os, og det betyder, at vi nu skal til at gøre bilen klar til nogle gode og lange ture. Men vinteren er ofte lig med, at der sætter sig skidt og snavs forskellige steder på bilen, og det skal du nu have fikset. Vi kommer derfor her med tre råd til, hvordan du sætter bilen i stand til foråret.

Brug bilvoks efter din rengøring

Bilvoks er essentielt som en del af din lakbeskyttelse, fordi det netop ikke er nok bare at rengøre bilen en enkelt gang. Kort sagt så forsegler du lakken med bilvoks, hvilket ikke alene giver bilen et flot og skinnende udtryk, men det forhindrer også, at snavs og småsten ridser lakken og lignede. Du bliver meget glad for at have brugt bilvoks efter en lang vinter.

Rengør med en skumlanse

Hvis du gerne vil undgå skidt og småsten i lakken, skal du ikke rengøre din bil, som du rengør dit gulv derhjemme. Hvis du gør det, kan du risikere at skubbe de små sten rundt, som går ind i lakken. I stedet bør du benytte en skumlanse, som er designet til netop denne proces med henblik på at undgå en slidt lak med ridser i.

Fjern den dårlige luft med sæderens

Hvis du nogensinde har slået på dit sæde, så vil du opdage en stor støvsky, som sætter sig i luften. Selvom den gemmer sig i sædet, så påvirker det luften, og du bør derfor rengøre med sæderens, så du kan komme dette problem til livs. Det er hverken sundt eller specielt sexet i bilen med dårlig luft.

admin