Forbedr dine dykkerskills med udvidede kurser

Har du nogensinde drømt om at kunne tage på dykkerture i hele verden og opleve spændende dyr og

smukke koralrev? Så er det på tide, at du får taget dig et dykkercertifikat, så du kan blive certificeret

fritidsdykker. Der findes flere forskellige dykkerkurser på forskellige niveauer. Et dykkercertifikat gælder

hele livet og giver dig lov til at dykke i hele verden.

Begynderkurset

Det første kursus, du skal igennem, for at blive certificeret dykker, er et såkaldt Open Water-kursus fra en certificeret udbyder, f.eks. PADI eller SSI. Dette er begynderkurset og lærer dig om de helt basale ting indenfor dykning. Det består af både teori og praktisk undervisning, så du kommer hele vejen rundt og lærer alt, du skal vide, for at kunne begive dig ned under havets overflade. Med et Open Water-dykkercertifikat må du dykke ned til 18 meters dybde i hele verden. Kurset kan du tage hos en af de mange dykkerklubber, vi har i Danmark.

Udvidede kurser

Hvis du gerne vil længere ned end de 18 meter, som Open Water-certifikatet tillader, kan du tage et Advanced Open Water-kursus, der giver dig lov til at dykke ned på 30 meters dybde. Her ændrer vandtryk, temperatur og iltbehovet sig, så derfor kræver det et andet kursus.

Kunne du tænke dig at specialisere eller forbedre dig, kan du tage kurser, der gør dig bedre til at holde vejret, specialiserer dig i at dykke efter skibsvrag, gør dig til en eminent nattedykker, lærer dig at dykke med undervandsscooter og meget mere. Du kan også blive certificeret i UV jagt, hvor du fisker under vandet med en harpun. Til UV jagt anvendes ikke iltflaske, men derimod snorkel og vejrtrækning.

Der er mange spændende specialiseringer indenfor dykning. Start med begynderkurset og find ud af, hvad du brænder for.

admin