Høj byggekvalitet hos profiltech.dk

30 års erfaring indenfor branchen taler sit tydelige sprog. Profiltech.dk ved, hvad der er værd at vide om profilplader til byggeriet. Hos dem finder du ekspterviden og en fantastisk service, når du skal have udvalgt de helt rette produkter til dit byggeri. Profiltech leverer kvalitetsprofilplader i stål til tag, væg og hvad du ellers kunne have af ønsket til din egen kreative idé. Herunder til skruer, undertag, afslutninger, låse og tagrender.

Hos virksomheden, som har lokation i Hadsund, producerer de selv alle slags inddækninger, så du får de inddækninger efter netop dit ønske, så de passer perfekt ind i dit byggeri. Den høje kvalitet er også sikret grundet samarbejdet med den svenske leverandør Byggprofiler, som har 50 års erfaring med produktion af stålprofilplader. Deres produkter bliver løbende udviklet, mens de er kendte for deres høje kvalitet. Det gør også, at Profiltech yder helt op til 40 års produktgaranti.

Du er altid velkommen til at kigge forbi deres showroom, hvor du kan få lov at se og mærke på deres produkter. Her bliver du altid budt på en kop kaffe eller kakao og ikke mindst god og erfaren rådgivning i, hvad du bør vælge til dit byggeri. Med et lager på intet mindre end 20.000 m2 har de altid stålplader på lager, som du altid har mulighed for at afhente.

Ønsker du først at ringe og høre nærmere om dit valg af stålplade, kan du kontakte teamet hos Profiltech alle 365 om året på deres telefonnummer 98 57 57 00 eller via chatten på deres hjemmeside. På den anden side af røret og chatten sidder erhvervsfolk med over 30 års erfaring, så det er bare om at tage kontakt til dem for den bedste rådgivning på området.

admin