Professionel fotografering i Aarhus? Besøg Sanneberg.dk

Har du brug for en professionel fotograf i Aarhus? Så tag et kig på Sanneberg.dk’s imponerende portefølje. Sanne stiftede sin virksomhed i 2004, og siden har det taget fart. Nu arbejder fire professionelle fotografer fuldtid med base og studie i Risskov, det nordlige Aarhus.

Sanneberg.dk tilbyder professionel fotografering af alle slags. De tilbyder portrætter af børn, voksne og grupper samt erhvervsportrætter. Derudover har de også godt styr på model- og produktfotografering. Hvad end du skal have fotograferet sørger de for det bliver i det absolut bedste lys!

De fire fotografer er også professionelle billedbehandlere, og laver alt deres photoshop selv. Derfor får du en pakkeløsning, hvor du kan være sikker på at det endelige resultat bliver perfekt. Og du er selvfølgelig med til at bestemme, hvor meget eller hvor lidt billederne skal behandles.

Fotograf med et godt ry og stor erfaring

Med en del år på bagen har Sanneberg.dk skabt sig et godt ry i Aarhus og omegn. Mange kunder har rost dem for at skabe gode oplevelser og resultater af højeste kvalitet. Sanneberg.dk sætter en ære i at levere billeder af høj kvalitet til en fair pris.

Selvom mobilkameraet er kommet langt, er det stadig ikke det samme som at få taget professionelle portrætbilleder. Det kan være svært at få lys, vinkel og baggrund til at ”klikke” derhjemme. Hos Sanneberg.dk har de en enorm erfaring for at få alle situationens faktorer til at spille sammen og skabe den rette stemning og stil i et billede.

Det store og lyse studie i Risskov er et godt udgangspunkt for rigtig mange photoshoots. Ønsker du en anden location, er det bestemt også en mulighed. Sanneberg.dk kan sågar hjælpe med at finde frem til den helt rette udsigt eller location, da de har et bredt kendskab til perfekte fotosteder rundt om i landet.

admin