Forkæl dit hår med Kérastase shampoo og hårkur

Kérastase er et af de største brands inden for hårpleje og hårstyling, og det gode ved Kérastase er, at de har et bredt sortiment af forskellige shampooer, balsam, hårkure, olier, sprays og meget mere. Men for den helt almindelige forbruger, som dig og mig, kan det nogle gange være en jungle at finde rundt i de mange hårplejeserier. Derfor får du her en lille guide til nogle af Kérastases forskellige hårserier.

Guide til gode Kérastase hårprodukter til forskellige hårtyper

Kérastase har lanceret forskellige hårplejeserier, som er specielt udviklet til forskellige hårtyper – men hvilken en bør du vælge? Her får du en hurtig guide til de mest essentielle hårprodukter til netop din hårtype, så du kan få styr på din hårplejerutine.

Fint/tyndt hår: Kérastase Volumifique

Denne serie af hårplejeprodukter henvender sig til dig med fladt, fint og tyndt hår, der ønsker mere volumen og fylde i håret, og som gerne vil undgå at håret bliver elektrisk.

Det skal du bruge:

  1. Shampoo: Bain Volumifique shampoo tykner håret og giver det fylde.
  2. Balsam: Glée Volumifique conditioner tilfører håret ekstra volumen.
  3. Stylingprodukt: Mousse Volumifique løfter håret, og giver det fylde uden at gøre det elektrisk, og som samtidig beskytter håret mod varme fra stylingredskaberne.

Tørt/ødelagt hår: Kérastase Resistance

Denne serie er lavet specielt til dig med tørt og ødelagt hår, som ofte oplever at håret knækker. Denne serie er især god, hvis du ofte bruger stylingredskaber som glatte- eller krøllejern.

Du skal du bruge:

  1. Shampoo: Bain Extentioniste shampoo er særlig god til hår, der gror langsomt grundet knækkede hår.
  2. Balsam: Fondant Extentioniste Conditioner gør håret silkeblødt, samtidig med at den styrker håret.
  3. Hårkur: Masque Extentioniste er en hårmaske, der reparerer håret i dybden fra rod til spids, og er ideel til tørt hår.

Farvet/highlighted hår: Kérastase Reflection

Denne produktserie til farvet hår, vil vedligeholde intensiteten af din hårfarve og holde dit hår skinnende i længere tid. Hvad enten du selv farver dit hår eller om du får det farvet hos frisøren, så får du altså langt mere ud af din hårfarve ved at bruge produkter, der er særligt udviklet til farvet hår.

Det skal du bruge:

  1. Shampoo: Bain Chromatique shampoo vil hjælpe med at holde på farven i farvet og highlighted hår. Indeholder både UV-filter og vitamin E.
  2. Balsam: Fondant Chromatique conditioner er en balsam specieltegnet til farvebehandlet hår, og vil sørge for at din farve holdes skinnende og levende.
  3. Hårolie: Fluide Chromatique hårolie er en blødgørende hårolie specielt udviklet til farvet og highlighted hår.

Her finder du de bedste Kérastase tilbud!

Når du skal investere i nye Kérastase hårprodukter, er der mange penge at spare ved at købe produkterne online – især hvis du både skal ud at købe Kérastase hårkur, shampoo, balsam og stylingprodukt. Og du får selvfølgelig et tip til, hvor du altid kan finde ekstra gode rabatter på de skønne Kérastase produkter.

Hjemmesiden emma.dk har på deres side med Kérastase produkter mere end 80 forskellige Kérastase produkter at vælge imellem! Så uanset din hårtype, finder du helt sikkert de produkter, der bedst kan pleje netop dit hår.

Hos emma.dk kan du spare helt op til 85% på kendte brands inden for både personlig pleje og skønhed, og du får alle dine produkter sendt med posten kvit og frit – det kan næsten ikke blive bedre! Hjemmesiden fungerer som en medlemsklub, hvor du for kun 85 kr. om måneden får adgang til alle deres favorable fordele, som bl.a. billige Kérastase hårprodukter og mere end 400 kendte brands!

admin