Få det meste ud af din tid i stalden med den rette påklædning

Vi er på vej ind i måneder med regn og hård vind. Vejrforhold er altid en faktor i rideverden, og dårligt vejr kan påvirke ens egen præstation, men kan i høj grad også påvirke ens lyst og motivation til at tage ud i stalden og til at tage træningen seriøst.

Når regnen hælder ned, er stalden ikke nødvendigvis øverst på listen over steder, man har lyst til at opholde sig. Blot tanken om mudrede folde, mudrede heste, frosne finger og proppede ridehaller kan tage motivationen fra selv den bedste.

Men som det berømte ordsprog lyder, så findes der ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning, og med den rette garderobe kan man holde kulden og vandet på afstand, for når først kroppen er kold og våd, så forsvinder rideglæden. Derfor er det vigtigt at investere i påklædning og fodtøj, som ikke blot holder en varm og tør, men som også er behageligt, så man stadig kan bevæge sig i det.

Kingsland er et go-to mærke for alle ryttere, hvad enten de rider stævner på højt niveau, eller blot er hyggeryttere. De har et kæmpe udvalg af produkter både til hest og rytter. Produkternes kvalitet og holdbarhed er værdsat og velkendt i ridesporten. Deres produkter er i god lækker kvalitet og holder i lang tid. Deres tøj og udstyr er robust og kan tåle den tilhørende slitage, der kommer, når det bliver brugt omkring heste og i stalde. Samtidig er produkterne i et lækkert stilfuldt design. Perfekt til den modebevidste rytter.

De laver trøjer i åndbart materiale, der er perfekt til en varm sommerdag, men som også er ideel til at tage på under en varmere trøje for at give ekstra varme i vinterperioden. En god varm vinterjakke kan også være med til at holde den værste kulde på afstand, men som de fleste ryttere ved, så ryger jakken ret hurtigt, når først hest og rytter er varmet op. Derfor er det vigtigt at have flere lag på, der alle er åndbare og samtidig giver varme.

De har også et stort udvalg af rideudstyr og tøj til stævnepladsen. Udstyr såsom en pasmappe, stævnenummer og forskellige tasker til transport såsom strigletaske, trensetaske og pose til stævnejakken, så denne ikke bliver beskidt under transport eller ude i stævnestalden.

admin