Bestil frugtkasse til din virksomhed online

Det kan godt være hårdt at tilbringe mellem otte og ti timer om dagen i en lukket kontor bygning.Som arbejdsgiver er det dit ansvar at sørge for, at dine medarbejdere trives – og dette kan du for eksempel gøre ved at stille god og nærende mad til rådighed for medarbejderne i frokostpausen.

Frugtkasser fra frugtkurven.dk – lækkert og friskt

Hvis du virkelig vil forkæle dine medarbejdere i virksomheden, sørger du desuden for, at de har adgang til frisk frugt i hverdagen. Når de lange eftermiddagstimer sætter ind, og de mange kontornussere bliver tunge i hovedet, er et stykke frisk og velsmagende frugt lige det, der skal til, for at få hjernen – og kroppen – op i gear igen.

Når du køber dine frugtkasser via Frugtkurven.dk, får du et stort udvalg af forskellig frugt. Frugtkasser fra Frugtkurven.dk indeholder skiftende sammensætninger af forskellige typer håndfrugt, her i blandt som minimum 25% bananer. Frugtkurven.dk sætter en stor ære i selv at udvælge de mest friske og appetitlige stykker frugt på Grønttorvet samme dag som frugten skal leveres i kasser og kurve til virksomheder. Og samtidig er det vigtigt, at frugterne svarer til årstiden, således at det prioriteres i så høj grad som muligt, at frugten er økologisk og lokalt produceret.

Vil du have lidt ekstra med til din firma frugtordning, kan du eventuelt tilføje Frugt Snacks fra Frugtkurven.dk. I en Frugt Snack kasse finder du et varieret udvalg af SnackGrønt, Melon, Ananas og Nødder samt meget mere. Frugtkasser fra Frugtkurven.dk leveres i praktisk emballage – en kasse, som er bygget om med små rum samt en såkaldt sizzlepak i bunden af kassen for at give en ekstra beskyttelse til frugten. Dette sikrer, at frugten i din frugtkasse holder sig så frisk og sprød som muligt under transporten, og ankommer til din dør i intakt stand.

Du kan bestille frugtkasser fra Frugtkurven på frugtkurven.dk

Astrid Pedersen