Hidkald en vikar nu via Vikarservice.nu

Udviklingen i dagens Danmark viser, at flere og flere beskæftiger sig med at agere som vikarer til et eller flere arbejdsområderne.

Det kan man vælge at betragte som en positiv udvikling i den forstand, at folk er interesserede i at skaffe arbejde, og den slags semi-freelance arbejde er populært som aldrig før, og så afspejler det også en tendens i samfunds-udviklingen: Virksomheder skal bruge arbejdskraft, men ikke fastansatte (hver gang).

Fordelen ved at hyre en vikar er til gavn for både lønmodtagere og arbejdsgivere i den forstand, at den beskæftigede tjener penge, får erfaring og lidt at skrive på sit CV. Ligeledes kan arbejdsgiveren vælge at betragte den vikar-ansatte som en, der er på prøvetid for at se, om man på længere sigt har lyst til at ansætte vedkommende.

Der findes et sted herhjemme i Danmark, hvor mange forskellige brancher kan finde vikararbejde via, og det sted hedder Vikarservice.nu.

Og “nu”-delen skal man ikke tage fejl af, for Vikarservice.nu har rigtig mange ledige hænder parate til at påtage sig mange forskellige former for opgaver, om det så er i den faglærte eller ufaglærte afdeling.

Skal det være nogle ledige hænder til skovbrug, en arbejdende person i industri-afdelingen eller måske en person til at arbejde på en kirkegård? Det er blot tre ud af mange forskellige slags arbejdsområder, som Vikarservice.nu kan afsætte arbejdskraft til.

Så kan firmaet hyre en vikar i et bestemt tidsrum eller blot til et projektansættelse, hvis der lige er en periode, hvor der er meget arbejde at lave. Måske bliver det en form for fast vikariat, hvor firmaet vælger den samme vikar stort set hver gang, fordi man får et godt samarbejde op at stå.

Som sagt kan dette enten medføre en fastansættelse, men det kan også blive startskuddet til en karriere, da man for en potentiel anden arbejdsgiver kan fremvise erfaring på sit CV, som mange arbejdspladser efterlyser.

Det kan være svært for virksomhedsejere at finde kvalificeret arbejdskraft både af den faglærte og ufaglærte slags, men ved at hyre den via Vikarservice.nu ved man, at man får leveret den bedste af slagsen, og at de tilknyttede vikarer netop også et interesseret i at yde en stor indsats for at bevise deres værd.

Det smarte ved vikarer er jo som nævnt, at man ikke er mere forpligtede overfor hinanden, end den foreløbige aftale man indgår, så man se hinanden an, om man gider have noget med hinanden at gøre på eventuelt længere sigt.

Anders Lundtang Hansen