5 uundværlige ting til din hund

Er du blevet en lykkelig hundeejer, eller venter du spændt på at få din hvalp hjem? Uanset hvor du er i processen, er der nogle ting, som enhver hundeejer bør erhverve sig til sin pelsede ven. Vi giver dig her 5 uundværlige ting til din hund.

Hundetaske til transport

Lad os bare være ærlige – det er som udgangspunkt ikke altid nemt at transportere sin hund. Det er bestemt ikke alle hunde, der er vilde med at køre bil, og så kan det godt blive en lang tur med uro og piben. Med en hundetaske til transport kan du sikre dig, at hunden ikke fræser rundt. Dette er særligt vigtigt, når du benytter offentlig transport, hvor hunde ofte ikke bare må sidde frit.

Snusetæppe til stimulering

Hundes næse er dens vigtigste redskab, og faktisk bruger den mange flere kræfter på at snuse sammenlignet med eksempelvis en lang gåtur. Et snusetæppe bruges til at stimulere hunden, som er nødvendigt for både at gøre den træt, men også for at gøre den tilfreds.

Hårde ting at gnave i

Hunde elsker at gnave, men det er de færreste bamser, der holder i mere end et par dage. Hvis du gerne vil undgå at investere i tøjdyr et par gange om ugen, bør du derfor finde noget hundelegetøj i ekstra hårdt materiale, som den kan gnave i, uden at det går i stykker ved første bid. Det kan være et lille plastikkødben eller lignende, som er lavet i hård plast.

Køletæppe til de varme dage

Hunde kan meget nemt få det for varmt på de varme dage, og her er et køletæppe fantastisk. Hunden vil automatisk søge med de kolde områder, og her kan du hjælpe dyret på vej med en løsning, som den ikke skal kæmpe for.

Hundefoder uden korn

Hundens foder er afgørende for vækst og velvære, og derfor bør du kun bruge kvalitetsfoder uden store mængder korn. Rigtig mange producenter bruger korn til at give noget fylde og substans til foderet, fordi det er billigt. Det er dog ikke godt for hundens mave, og du bør derfor finde mad, som har det højest mulige indhold af kød. Det er ikke det billigste, men det er det bedste.

admin