3 ting, du skal bruge til stalden

Hvis du drømmer om livet på gården med heste og dyr, så kan det være en stor omvæltning, hvis du er vant til bylivet og gode services lige ved hånden. På en gård skal du tage dig af rigtig mange ting, og du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget arbejder der ligger i bare at holde stedet ved lige. Hvis du vil have heste, er der særligt nogle forhold, du skal have styr på. Vi giver dig her tre nødvendige ting til din hest.

Hesten skal kunne kigge ud

Din hest er stort dyr med visse behov, som du skal kunne indfri for den. Man kan ikke bare putte en hest ind i en boks og lade den blive der og kun tage den ud, når du har behov for det. Du skal have de rigtige stalddøre, hvor toppen kan åbnes uafhængigt af den nederste del af døren. Hesten kan ikke løbe væk, og den kan samtidig få lov at kigge ud og få frisk luft.

Et ordentligt fodertrug

Heste og andre lignende store dyr skal have mad på en bestemt måde, fordi de er vant til det fra naturens side. Husk derfor altid at undersøge markedet godt for fodertrug præcis designet til heste, hvis du vil give din hest bedste betingelser ved fodring.

Wood pellets i stedet for halm

Det er normalt at bruge halm og strå til hesten, men det er upraktisk, når der skal muges ud. Her er det bedre med såkaldte wood pellets, der suger urin til sig på en anden og bedre måde end halmen.

admin