3 smarte stykker udstyr til at undgå bøder i trafikken

Vi har alle prøvet det, og vi kommer helt sikkert til det igen en gang i fremtiden. Selvom vi prøver at undgå bøder, finder de altid en vej til os. Men der findes heldigvis elektronisk hjælp, som kan støtte os i trafikken. Vi kommer her med bud på 3 stykker af forskelligt udstyr, som kan hjælpe dig til en bedre økonomi, når du begår dig i den daglige trafik.

Holder til din mobil

Det kan virke nemt lige at tage telefonen op til øret, mens du holder rattet med den anden hånd. Men det går simpelthen ikke. Det er alt for farligt, hvis der skulle opstå en situation, du ikke havde regnet med, da du ikke har hånden ved gearstangen, hvor håndbremsen også er. Brug derfor eksempelvis en Brodit ProClip til at sætte din mobil op med, så du kan snakke på lovlig vis.

Elektronisk p-skive

Parkerer du også rigtig ofte nye steder, og glemmer du ind i mellem at sætte den meget vigtige p-skive? Så har det sikkert allerede kostet dig dyrt. Rigtig mange steder i byen kan man kun parkere en time eller to, og derfor kan en elektronisk p-skive hjælpe dig godt på vej. Den indstiller nemlig helt sig selv.

Bliv advaret om fartkontroller

Det er lidt for nemt at træde på speederen, når den står på landevej, så lange øjet rækker. Men det er netop her, at fartkontrollerne lurer, og det er her, der fanges allerflest syndere. Du kan finde udstyr, som advarer dig ved både fartkontrol og uheld, så du kan nå at reagere på det.

admin