Gå den grønne vej med Woden sko

Når du alligevel står og mangler dit næste par sko til skohylden, kan du lige så godt få lidt god samvittighed med i købet. Det kan du få ved at købe Woden sko. Bæredygtighed er nemlig noget, som skandinaviske Woden vægter højt, når de designer deres forskellige sko.

Udvalget er nemlig stort, men kvaliteten er lige vigtig ved hver sko. Og det kan du tydeligt se, hvis du hopper ind på Husetnord.dk. Du kan vælge mellem støvler til vinteren, gummistøvler til regnvejrsdagene samt sneakers til året rundt. Og de kommer i et hav af farver og former. Og udover at være i fine, minimalistiske designs, er deres sko lavet af lækre materialer, så du er sikret det bedste klima til dine fødder. Og for at vende tilbage til det grønne: I Wodens kollektion af sneakers finder du et stort antal af dem, som er helt eller delvist produceret af lakseskind. Og det smarte ved lakseskind er, at det er et spildmateriale fra fiskeindustrien, som kommer til sin smukke ret ved at blive til sko, du med god samvittighed kan trave afsted i.

De lækre sko kan du shoppe på Husetnord.dk, hvor du også kan finde et hav af andre lækre sko-, mode- og interiørbrands. Du får fri fragt ved køb for over 399 kroner, ligesom at du altid gratis kan få ombyttet dine varer. Er du mere til fysisk shopping, kan du dog også tage forbi butikken, som er beliggende på Middelgade 5-7 i Randers, hvor butikken med glæde vil hjælpe dig med det, du måtte være på udkig efter. Tøv heller ikke med at føg Huset nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste styles fra alle deres fine mærker.

admin