Føj stemning og humor til haven med en charmerende vejrsten

Danskere bruger meget af deres fritid i haven, og generelt er danskere glade for et aktivt friluftsliv. En smule regn kan ikke skade, og regner det meget, tager man bare regntøj på. Denne optimistiske indstilling til vejret afspejles i den klassiske vejrsten, som kan være både et pyntende og underholdende tilkøb til haven.

Havefester, sommeraftener, legeaftaler – der er ikke grænser for, hvilke arrangementer der afvikles i haven året rundt. Højtidelige, festlige, uhøjtidelige eller ej, vil vejrstenen passe fint ind i alle disse sammenhænge. Den tilbyder en vittig kommentar til enhver der kommer forbi, og kan således lysne lidt op i den ofte grålige danske hverdag.

Vejrsten findes i forskellige designs og kan altså passe ind i stort set alle haver. Derfor er de også oplagte som en sjov gave til indflytterfesten. Stenen fås i forskellige materialer, og endda også som tavle, så de kan hænges på væggen frem for at stå på jorden.

Designet er ganske traditionelt og ikke noget opsigtsvækkende, for indholdet i en vejrsten er ikke æstetisk, men af intellektuel karakter. Stenen giver en godmodig kommentar på dagens vejr, og er på sin vis udtryk for hvordan ingen af os kan bestemme over vejret – hvor meget vi end måtte ønske det.

En sjov tilføjelse til ethvert hjem

Uanset hvor og hvornår du møder vejrstenen, kan du være sikker på at den har en vejrudsigt til dig. Selv i forfærdeligt vejr kan vejrstenen med sin tørre – eller våde, afhængig af vejret – indskrift give lidt humoristisk perspektiv på tilværelsen og dagligdagens trummerum.

Vejrstenen kan også med fordel opsættes i institutioner eller på arbejdspladser, hvor unge som voksne kan more sig over den. Der findes versioner i ethvert prisleje, da materialerne varierer over polyesteren til granit. Derfor kan du også finde en vejrstation, der passer til dit budget.

En sjov gimmick eller et ekstra pift til haveindretningen – begge dele kan ordnes med en vejrsten. Selvom mange vil have set den før, er dens humoristiske påskrift eviggyldig og almengyldig. Det er de færreste, som ikke vil forstå den eller finde den bare den mindste smule morsom.

Overvej også en vejrhane til montering på huset. Selvom vi i dag i høj grad bruger vejrudsigter, er en vejrhane stadig en hyggelig og charmerende tilføjelse til det nye eller det gamle hjem.

admin