Derfor bør I have en økologisk frugtordning

En frugtordningen i virksomgeden er en af de personalefordele, som de fleste medarbejdere sætter stor pris på. Et lækkert, sprødt æble eller en saftig pære smager godt og fungere som et dejligt mellemmåltid. Samtidig sender man et signal om, at man interesserer sig for sine ansattes helbred. Der er generelt rigtigt mange fordele ved at have en frugtordning på arbejdspladsen. Og hvis den så oveni er økologisk, er det jo kun endnu bedre.

Fordele ved frugt

Som nævnt er frisk frugt en god og sund snack i stedet for de sukkerholdige kaloriebomber, som mange kan falde i, når energien bliver lavt sidst på eftermiddagen. Faktisk får dine medarbejdere mere energi og en bedre koncentrationsevne, hvis de vælger frugt i stedet for kage.

De gode vitaminer og mineraler i frugt kan også være med til at give de ansatte et bedre immunforsvar. Af den grund kan det faktisk medfører, at de vil have færre sygedage, når de får en nærende energiboost.

Gør det nemmere med en økologisk frugtordning leveret til døren

Fordelene ved at få frugten leveret af et firma er, at det er tidsbesparende for jer. I slipper for at skulle bruge tid på at finde ud af, hvilken frugt det skal være, hvor meget i skal købe og sikre det er et varieret udvalg.

Hos eksempelvis Frugtordning.dk sørger de for at vælger den mest friske og sæsonaktuelle frugt. Det er nemt at indgå en aftale, og I kan altid ændre jeres bestilling til en anden størrelse kurv, hvis der er behov for det. De økologiske frugtkasser findes i mange forskellige størrelser og helt sikkert også i en, der passer til jeres behov. De leveres i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser. Du kan finde deres delikate udvalg af frugtkasser på Frugtordning.dk.

admin