Yderst favorable skrotpriser hos Bradal

Står du med en masse jern, stål eller andet skrot, som du gerne vil af med, så kan du sælge dit skrot til Bradal og få en yderst favorabel og konkurrencedygtig pris. Kom af med dit skrot i Midtjylland på professionel og tryg vis uden at føle dig snydt.

At værne om kerneværdier

Bradal er et familiefirma, som er blevet nedarvet gennem tre generationer. Den nuværende ejer Thomas overtog Bradals Produkthandel tilbage i 2003 fra sin far, som havde overtaget det fra sin far, der startede firmaet tilbage i 1950. Bradal er altså et firma med mere end 70 års anciennitet. Kerneværdierne er forblevet de samme. Der er nemlig altid fokus på professionalisme, den bedste kundeservice og stærke priser. Bradal er et firma i udvikling, som altid fokuserer på at optimere sig for at kunne yde sine kunder det bedste.

Vi modtager alle former for jern

Ligegyldigt om du har oldgammelt jern liggende, ganske nyt jern der flyder efter et byggeprojekt eller stål eller noget helt fjerde metal, du gerne vil af med, så kan vi hjælpe dig. Vi har en enorm skrotsaks, der kan køre helt op til 35 tons jern igennem per time. På vores hjemmeside kan du se en komplet liste over Bradals skrotpriser, så du kan regne ud, hvad dit skrot er værd. Ønsker du at få afhentet dit skrot, kan vi også sagtens finde ud af dette. Det er også en mulighed at blive erhvervskunde hos Bradal, så du får din egen chauffør, som du kan planlægge og tilrettelægge med, så din hverdag bliver nemmere. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få en god pris for dit skrot.

admin