Vælg en anlægsgartner, der går op i klima og miljø

Når du gerne vil have lavet en opgave på dine udeområder, er det rart, at det både er en miljøvenlig løsning, og at det er en, der tager hensyn til klimaet. Men det kan være svært for dig at finde ud af, hvad der vil være den bedste løsning. Derfor kan det i mange tilfælde være det smarteste, at du vælger at hyre en professionel. De professionelle kender alle de forskellige produkter, der kan være med til at gøre din anlægsentreprise langt mere bæredygtig, end den ellers ville være blevet. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig, er Buus Anlægsgartner. De har mange års erfaring fra branchen, og du kan derfor være sikker på, at de ved, hvad de gør. Udover, at de gerne vil levere godt håndværk til dig, går de også meget op i, at de gerne vil levere en fremtidssikret klimavenlig løsning. Det er ikke bare for at være gode ved miljøet. Det handler rent faktisk også om, at det er med til at fremtidssikre de løsninger, de laver for dig. For eksempel regner man med, at der kommer til at falde mere regn i de kommende år. Det er vigtigt at tage hensyn til det, når du for eksempel får lavet en have, får lagt et grønt tag eller får lavet kloak. 

Et af de områder, der virkelig er med til at vise, at Buus Anlægsgartner er bæredygtige, er, at de i mange år har interesseret sig for grønne tage. Det er tage, hvor der vokser blomster og andre mindre planter på dem. Det er både noget, der ser rigtig flot ud, men det er også noget, der faktisk er virkelig godt for miljøet. Planterne tilbageholder nemlig en del af den regn, der falder på taget. Når solen komme frem, fordamper vandet. I stedet for at havne i kloakken og måske blive forurenet i processen, bliver det nu til regn igen. 

Et andet område, hvor Buus Anlægsgartner vælger de grønne og innovative løsninger, er, når de anlægger haver og udeområder. Det er noget, der kræver, at der bliver tænkt over det for at give nogle områder, der hænger ordentlig sammen. Derfor skal de forskellige funktioner tænkes ind i området. Samtidig er det vigtigt, at miljøet og klimaet også bliver tænkt ind. Det er for eksempel i forhold til, hvor ekstra regnvand kan blive ledt hen i din have. Endelig er det selvfølgelig vigtigt, at du får en have, der passer til, hvor meget du har lyst til at passe den. Det er ikke sjovt at stå med en alt for ambitiøs have. 

Emilie Ann Jacobsen