Vælg de rigtige urtepotter til haven, altanen og vindueskarmen

Når du har dine planter i urtepotter, er det nemt for dig at flytte rundt på dem, når du har brug for det. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan ændre på indretningen i dit hjem, din have eller på din altan. På den måde kan du blive ved med at flytte rundt på planterne og møblerne og lave indretningen om, så den bliver ved med at passe til dine behov. 

Der findes mange forskellige former for urtepotter, og hvilke du skal vælge afhænger af en lang række forskellige detaljer. Skal urtepotterne kunne klare at stå udenfor hele året? Eller skal de kun bruges indenfor? Hvilke farver kan du godt lide? Og hvor store skal de være? 

Et af de steder, hvor du får det bedste overblik over de forskellige former for urtepotter, der findes, er på webshoppen boxdelux.dk. De forhandler rigtig mange forskellige former for urtepotter, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den slags, der passer til dig og dit behov. 

Du kan for eksempel finde urtepotter i stentøj. Det er et materiale, der er utrolig holdbart. Det er for dig, der godt kan lide, at der er ikke er to urtepotter, der er ens. Stentøj kommer nemlig til at have nogle små variationer – det er dog også noget af det, der er charmen ved det. 

En anden mulighed er urtepotter i aluminium. Er du en af dem, der godt kan lide at flytte rundt på dine ting med jævne mellemrum, eller flytter du bare meget, så er urtepotter i aluminium et godt valg, fordi de er så lette. 

Leder du efter urtepotter til indendørsbrug, kan det være en ide for dig, at du vælger nogle i kurveflet. Det er ikke et materiale, der kan tåle vand, så du kan kun bruge dem indenfor, og du skal sørge for at fore dem med plastik, så der ikke løber vand ud af dem, når du vander. 

Emilie Ann Jacobsen