Ting til din indretning

Trendcorner.dk er en hjemmeside, der sælger ting til ens bolig. De har alt, hvad man skal bruge for at gøre ens hjem hyggeligt og personligt. Ens indretning kan være med til at gøre ens hjem varmt, så man føler sig godt tilpas i ens hjem, men også så folk føler sig velkommen, når de kommer ind i ens hjem. De har ting til alle husets rum. De har både glas, kopper, lamper, tæpper, sengetøj og plakater. De har også ting til børneværelset. Der har de blandt andet vågelamper, gyngeheste og sengetøj. Udover at have ting til hjemmet, så har de også ting indenfor velvære. Der har de shampoo, balsam, body butter, fodcreme, håndsæbe og hælsten samt meget andet til at forkæle sig selv med.

Trendcorner.dk fører nogen af de mest kendte mærker indenfor indretningsting til hjemmet. De fører blandt andet mærkerne Hay, som både har ting til badeværelset, stuen og soveværelset, House Doctor, som fx er kendt for deres lågkrukker og vaser og Sebra, som er kendt for deres ting til børneværelset. Mærkerne, som de fører er alle kendt for deres gode kvalitet. Det er ting, der kan holde i rigtig mange år, hvis man passer ordentligt på dem.

Hos Trendcorner.dk har de en hurtig leveringstid på 1-2 dages levering. Derudover har de fri fragt, hvis man køber for over 499kr.

Heidi With Nielsen