Tidspunkter til serveringsvogne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er mange grunde, situationer og sammenhænge, hvor det er brugbart at benytte sig af serveringsvogne. Den åbenlyse årsag til at bruge dem er selvfølgelig den tidsbesvarende, da man slipper for at skulle hente de enkelte serveringsgenstande, mad og andet tilbehør med hænderne, når der skal serveres større,og omfangsrige portioner ad gangen.

På den måde kan man servere hele molevitten i én omgang, og der er også mindre chance for, at man kommer til at spilde for eksempel drikkelse, da man ikke både skal navigere rundt med favnen fuld og undgå at støde ind i ting eller andre mennesker.

Nu kunne man så forledes til at tro, at den eneste situation, man har brug for at have serveringsvogne, er i restaurationsbranchen, hvor man ved vedvarende bestillinger skal servere mad og lignende ad mange omgange i korte tidsrammer.

I den slags situationer er det selvfølgelig åbenlyst at have et par serveringsvogne. Her kan man for eksempel også præsentere et udpluk af retterne, før man som kunde bestemmer sig for et helt måltid, men serveringsvogne er også gode at have i større kontorlandskaber.

Ved større kontorlandskaber, ofte i kontorbygninger, hvor der er flere firmaer tilknyttet under samme tag, har man tit et fælles køkken, hvor der er personale tilknyttet til at forberede mødelokaler med kaffe, vand og eventuelt nogle snacks, og således kan det gøre en verden til forskel, hvis man har serveringsvogne til at hjælpe med den dont.

Serveringsvogne, eller rulleborde, som man også kalder dem, kan fås i mange forskellige størrelser og anordninger fra både åbne og lukkede modeller og forskellige antal hylder, låger og variation i kapacitet og farver.

Så om du skal bruge serveringsvogne i restaurationsbranchen, på kontoret eller måske endda derhjemme, så vil de klart afhjælpe til at gøre serveringen nemmere og mere overskuelig, end man har været vant til.

Det kan virke omsonst at have serveringsvogne derhjemme, da man sjældent skal servere mad og lignende i så stort et omfang, at man har behov for en serveringsvogn. Men de kan også være med til at give et enderledes udtryk i hjemmekøkkenet, når man vil imponere sine gæster.

Eller hvad med i hjemmebaren eller i fredagsbaren på jobbet, hvor man gerne vil skabe et nemt overblik over udvalget af drikkelse og andre lækkerier, så det samtidig bliver lettere at blande drinks eller skaffe sig selv noget at spise.

Funktionerne med serveringsvogne er flere, end man lige tror.

Anders Lundtang Hansen