Tidløse danske designs, du skal eje i 2021

Der findes mange klassikere inden for dansk design, og du har måske allerede nogle af dem i hjemmet i forvejen. Du har dog næppe dem alle sammen, og vi vil i denne artikel gøre dig klogere på, hvad du kan bruge dine penge i 2021, hvis du i dette år vælger at optimere derhjemme, nu hvor vi ikke kan komme ud at rejse.

Poul Henningsen

PH er som dansk design utrolig velkendt og måske også det mest kendte brand af alle danske designs. Vi har den dog med på listen, fordi hvis du ikke ejer et stykke PH endnu, så er det nu, hvor du måske har pengene til det. Der er mange forskellige slags designs, og du kan eksempelvis gå med PH Vandpumpen, som på trods af navnet faktisk er en lampe.

Royal Copenhagen

Du har sikkert allerede musselmalet stel derhjemme, og det bliver næsten ikke mere RC end netop det design. Med RC får du tidløse klassikere, som trods den høje pris er at finde i de fleste danske hjem. Rigtig mange samler på det, og det er med god grund, fordi det virkelig pryder det moderne hvide, skandinaviske hjem. Et godt bud på en julegave til kvinden, der har alt.

Kaj Bojesen

Du kender sikkert godt de små søde træaber, som rigtig mange har i deres hjem. Det er dog næppe den eneste form, som Kaj Bojesen tager. De kommer også som elefanter, hunde og meget andet. De er heller ikke just billige, men det er et stykke dansk design, som ikke er til at komme uden om, når vi skal pryde hjemmet.

admin