Spring madlavningen over og få veltilberedt, færdig aftensmad leveret til døren

De fleste kender det med at få fri fra arbejde, pendle hjem og falde udmattet om på sofaen. Det er nok de færreste, der glæder sig til at komme hjem og lave mad i hverdagene. Det problem kan du løse ved at få en måltidskasse med færdig aftensmad leveret til døren.

Det er vigtigt at få sund og varieret kost i hverdagene. Det sørger for, at man kan holde energiniveauet oppe i løbet af en lang arbejdsuge. Men ofte er det lige netop aftensmaden, der bliver nedprioriteret i en travl hverdag. Måske bestiller du take-away, eller spiser den samme ret flere dage i træk, fordi du ikke orker at lave mad hver dag.

En måltidskasse med færdig aftensmad løser dette problem. Du skal ikke bekymre dig om indkøb, tilberedning eller om at få vitaminer nok – det har kokkene bag kassen sørget for! Der er ingen opskrifter, du skal forholde dig til, og det tager blot 10-30 minutter at opvarme maden.

Hverdagsmad med alle de vigtige proteiner og vitaminer

En af de mest populære måltidskasser er hverdagsboxen. Med den får du 3-4 sunde måltider med kød alle dagene. Du kan bestille kassen til 1-6 personer, og den leveres hver søndag mellem 9 og 12. Hvis du ikke er sikker på om måltidskassen er noget for dig, kan du selvfølgelig nøjes med en prøveuge, og derefter beslutte, om du vil gentage din bestilling.

Derudover kan du få en veganerbox, som er 100 % vegansk, eller en flexibox, som varierer mellem vegetarisk/vegansk kost og retter med kød. Uanset hvad du foretrækker, er der altså en box til dig!

Menuen varierer hele tiden, og du kan altid læse om kommende menuer på hjemmesiden.

admin